Publikacija
Grocka

"EUROTEER"

Povratak na listu organizacija
Adresa: Kružni put 1 c, Beograd, Leštane Telefon: 011 / 8030-721 011 / 3411-676 E-mail: office@euroteer.co.rs; euroteer@eunet.rs Web: www.euroteer.co.rs
SVET REKLAME

Preduzeće “EUROTEER” osnovano je 1990. godine i  za veoma kratko vreme uspelo je da u svojoj oblasti, zauzme jedan od liderskih položaja na reklamnom tržištu Srbije. Vrhunski dizajnirane TENDE, kao i CERADE, izrađene od kvalitetnih i otpornih materijala, prilagodive potrebama i specifičnim zahtevima klijenata, dugo vremena su bile zaštitini znak  „Euroteer“-a“, po kome je postao poznat i van granica naše zemlje.

Danas ponudu ovog preduzeća čini širok spektar reklamnih usluga, počev od digitalne, sito i “tampon” štampe na svim materijalima, do pripreme za štampu i dizajnirawa idejnih rešewa, te bogate ponude sezonskih promo proizvoda.

Proizvod koji je obeležio poslednjih nekoliko godina rada ovog preduzeća su REKLAMNE POLICE o čijem kvalitetu dovoljno govore imena klijenata za čije potrebe su rađene-“ Coca Cola”,“ Pepsi Cola”  “Knjaz Miloš“,“Scholl”,”Durex”, “Durasel”, “Gillette”, “Mister Babi”, “Wirglex”, “P & G”, “Jelen pivo”, “Marbo product”..., kao i mnogi drugi.

U ponudi ““Euroteer“”-a je i program brendiranja rashladnih vitrina, izrada zaštitnih poklopaca za frižidere, izrada “meni tabli”  i još mnogo toga, što će pospešiti prodaju ili pozicioniranje vašeg proizvoda, te ime vaše firme ili brenda učiniti prepoznatljivim i najširem krugu potrošača.

“Euroteer“” vam pruža i mogućnost da se pod povoqnim uslovima reklamirate na wegovim bilbordima koji su razmešteni duž auto puta Beograd -  Niš i veoma frekventnog smederevskog puta.

Dobrodošli u svet reklame!
Povratak na listu organizacija