Publikacija
Grocka

"UKI-GLASS"

Povratak na listu organizacija
Adresa: Leštane, Kružni put 59 Telefon: 011 / 8031-289 064 / 238-7323 Faks: 011 / 8031-289 E-mail: ukiglass@gmail.com
U DRUŠTVU NAJBOLjIH

Među imenima najvećih proizvođača termoizolacionog stakla u Beogradu od 2001. godine, nalazi se i ime “UKI-GLASS”. Samo sedam godina bilo je potrebno da ova privatna firma, uz pomoć savremene tehnologije, dobrog poznavanja potreba i kretanja na tržištu i dokazanog kvaliteta proizvoda,  sačini impozantnu referentnu listu objekata u koje su ugrađena njena stakla: Privatni fakultet “Megatrend” Beograd, Delta city ( Sephora ), “Zdravlje” Leskovac, objekti carine u Vršcu i Zrenjaninu, “Coca Cola” Zemun, “IMLEK”, “Slap” Novi Beograd, i mnogi drugi, širom naše zemlje.

Termoizolaciona stakla “UKI-GLASS” proizvode se od kvalitetnog uvoznog stakla, iz zemalja sa dugom tradicijom u ovoj oblasti - Češke, Mađarske i Kine.  Standardna i najčešće tražena veličina termoizolacionog stakla koje nastaje u pogonu u Leštanima je 250 x 375 cm, a po zahtevu kupaca, proizvode se i tzv. “džambo” dimenzije od 321 x 600 cm, koje se kupcima dostavljaju na željenu adresu.

Pored domaćeg tržišta, “UKI-GLASS” je sve prisutniji i na ruskom tržištu, za koje rade ustakljivanje drvenih i aluminijskih prozora, a zahvaljujući saradnji sa firmom “Elbo – produkt”, ostvaruje se i sve značajnije učešće na veoma zahtevnom tržištu Nemačke.
Ovaj najveći proizvođač termoizolacionog stakla u Grockoj,i ponovimo, jedan od najvećih u Beogradu, svoju poslovnost i efikasnost dokazuje i činjenicom da je i veoma angažovani podizvođač za više od 40  proizvođača aluminijske i PVC stolarije iz cele Srbije.

Povratak na listu organizacija