Publikacija
Grocka

"R&M ANTIKOROZIJA" d.o.o.

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11307 Boleč, Industrijska zona bb Telefon: 011 / 8062-899 Faks: 011 / 8063-838 E-mail: antikorozija@logikom.net Web: www.antikorozija.rs
I ŠTITI I JAČA

Imidž uspešne, stabilne i pouzdane firme, u koju klijenti imaju potpuno poverenje i to dokazuju stalnim obnavljanjem i proširivanjem poslovne saradnje, preduzeće “R&M Antikorozija” stiče i potvrđuje punih 15 godina.

Od 1993. godine, kada je osnovana i počela sa radom u Ustaničkoj ulici, pa do danas, kada se poslovni kompleks “R&M Antikorozija” prostire na 53 ara, sa 1.600 m2 poslovnog prostora, zajedno sa njom rastao je i proširivao se krug poslovnih partnera. Pomenimo samo neke: “NIS Jugopetrol”, “Energoprojekat” Beograd, Fabrika cementa “Novi Popovac”, “Europen” Beograd, “Delta inžinjering”, RTB “Bor” grupa RBB Bor, “U.S. Steel Serbia“Smederevo, “Termoelektro Beograd”, “Jedinstvo Sevojno Užice”,”EZO Grupa” Beograd, “Europen” Beograd...

Osnovnu delatnost ovog preduzeća čine ANTIKOROZIVNA ZAŠTITA, ČIŠĆENjE REZERVOARA I HIDROIZOLACIJA. Antikorozivna zaštita vrši se profesionalno i stručno, uz primenu najsavremenijih uvoznih mašina i kompresora,sa garancijom od 5 godina, a metod zaštite za koga se ovo preduzeće specijalizovalo i po kome je i poznato je tzv. “peskarenje”.

Pored velikih hala i pogona, antikorozivna zaštita peskarenjem vrši se i za: građevinske mašine, kamione, brodove i druge plovne objekte, a veoma pouzdan sistem zaštite metala je i farbanje, za koje se koriste uvozne i domaće boje vrhunskog kvaliteta a koje se vrši uz pomoć kompresora od 6 do 20 m3. U delatnost ovog preduzeća spadaju i radovi hemijskog ispiranja, bajcovanja, čišćenja, odmašćivanja i degazacije rezervoara, uređaja, mašina i cevovoda, radovi plastifikacije rezervoara, protivpožarne zaštite, metalizacija olovom, cinkom i aluminijumom, izrada industrijskih podova – protiv habanja, hemijski otpornih i antistatičkih, izrada hidro i termo izolacije cevovoda i rezervoara i svih ostalih objekata ukopanih u zemlju, poliranje rezervoara i svih drugih površina izrađenih od nerđajućeg čelika.
Povratak na listu organizacija