Publikacija
Grocka

"DAN IL PRODUKT" d.o.o.

Povratak na listu organizacija
Adresa: Leštane, Kružni put 214 Telefon: 011 / 8030 -380 Faks: 011 / 8030-031 E-mail: danil@drenik.net
OTKLjUČAJTE VRATA USPEHA

Od 1992. godine, proizvodi “DAN IL PRODUKT” pronalaze svoje mesto na tržištu Srbije,  a o njihovom kvalitetu dovoljno govori činjenica da se, uprkos žestokoj konkurenciji  iz zemlje i inostranstva, krug poslovnih partnera i komintenata sve više širi.

Osnovu proizvodnog programa ove porodične firme do 2008. godine činila je proizvodnja svetlo vučenih nisko ugljenisanih žica, u standardu i van standarda.
“DAN IL PRODUKT” žice dimenzija od 1,4 do 6,00 mm, nastaju u  potpuno automatizovanom procesu i koriste se u proizvodnji eksera, šrafova, traka, natresnih sita i grifovanog plativa, a dnevni ptoizvodni kapaciteti iznose od 12 do 15 tona kvalitetne svetlo vučene žice.

U skladu sa zahtevima i potrebama tržišta, u sklopu širenja proizvodnog programa i sopstvene ponude, 2008. godine, “DAN IL PRODUKT” počinje sa proizvodnjom i veleporodajom sobnih vrata po licenci “MERKUR”, iz Hamburga ( Nemačka ), u standardnim dimenzijama ili u dimenzijama pilagođenim  željama i zahtevima kupca.
Vrata “Merkur” izrađuju se od punog drveta ( bukva, hrast, jasen ) te se farbaju prirodnim bojama najvišeg kvaliteta, kao  i od medijapana ( koja se presvlače PVC folijom i farbaju poliuretanskim bojama ). Štok na vratima je podešavajući, od 10 – 33 cm sa klizajućom lajsnom do 2 cm, a vrata predstavljaju kompletan finalni proizvod ( sa bravom i ključem ), koji zbog kvaliteta i pouzdanosti, postaje sve traženiji na domaćem tržištu.

Povratak na listu organizacija