Publikacija
Grocka

BEOMIL - PRODUCT d.o.o. Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge

BEOMIL - PRODUCT d.o.o. Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge

Povratak na listu organizacija
Adresa: Kružni put 106, 11309 Leštane Telefon: 011 / 8030-238 Faks: 011 / 8030-238 E-mail: beomildoo@gmail.com Web: www.beomil.rs

METALNA GALANTERIJA VRHUNSKOG KVALITETA

Metalna galanterija vrhunskog kvaliteta i dizajna nastala u pogonima “BEOMIL-PRODUCT”-a, već 13 godina ukrašava životne i radne prostore klijenata iz naše, ali i susednih zemalja.

Osnovna delatnost ove renomirane firme je proizvodnja i veleprodaja KUĆNE i PRIVREDNE metalne galanterije, kao i OPREMANjE ENTERIJERA u trgovinama.
Iz programa kućne galanterije izdvojićemo samo neke od proizvoda koji su zbog kvaliteta i pristupačnih cena i najtraženiji na tržištu:
Stone lampe, čiviluci, podne lampe, tv stočići, stalci za cveće, merdevine sa metalnim gazištem, dečije ljuljaške, ligeštuli, “vikend” stolice i stolovi, “kamp” stolice, daske za peglanje, navlake za daske, rukavnici, sušači – jednodelni, trodelni, “harmonika” sušači, korpe i kolica za pijacu...
Program privredne galanterije obuhvata:

  • police,
  • vitrine,
  • pultove i boxove


Svi proizvodi metalne galanterije se plastificiraju u vlastitom pogonu.
Kontinuirano prisustvo na tržištima Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Albanije i Bugarske, uslovilo je da ovo preduzeće, osnovano 1996. godine, postane značajan i pouzdan partner i snabdevač najvećih prodajnih lanaca u našoj zemlji, od kojih izdvajamo “Maxi” diskonte.   Preciznost u projektovanju i izradi, praćenje savremenih dizajnerskih trendova, poštovanje rokova i poslovnost u odnosima sa klijentima, stvorili su i impozantnu referentnu listu koja se svakim danom širi.

Imena kompanija koje su poklonile svoje poverenje “BEOMIL –PRODUCT”-u, kao što su: “Coca-Cola ”, “Frikom”, “Delfast”, “Delta DMD”, “City magazin”, “Marbo” sama za sebe predstavljaju najbolju preporuku da u svoju ponudu uvrstite i paletu proizvoda sa znakom “Beomil-Product”.

BEOMIL - PRODUCT d.o.o. Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Gallery image 0 BEOMIL - PRODUCT d.o.o. Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Gallery image 1 BEOMIL - PRODUCT d.o.o. Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Gallery image 2
Povratak na listu organizacija