Publikacija
Grocka

SZR “METALUS”

SZR “METALUS”

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11309 Leštane, Ravan 21 Kružni put 107 Telefon: 011 / 803-0844 011 / 3412-198
UMETNOST OBLIKOVANjA METALA

Prerada i promet metala, osnovna je delatnost “Metalus”-a, koju već 15 godina sa uspehom obavljamo u našem pogonu u Leštanima. Za to vreme, uspeli smo i da se dokažemo kao pouzdan i postojan partner velikom broju građevinskih firmi koje koriste “Metalus” proizvode pri gradnji i opremanju svojih objekata. Poverenje koje nam iz godine u godinu ukazuju, naša su najbolja preporuka i na tu činjenicu smo naročito ponosni.

Iz našeg proizvodnog i uslužnog programa izdvajamo:

  • Sečenje i savijanje limova do 3 mm debljine
  • Izrada cisterni za lož ulja za domaćinstva, do 10.000 litara
  • Izrada i montaža raznih metalnih konstrukcija
  • Građevinska bravarija: žaluzine, metalne ograde, vrata i prozori svih oblika i dimenzija, po želji i zahtevu kupca.


Mnogi značajni građevinski objekti, podignuti poslednju deceniju u Beogradu i celoj Srbiji, opremljeni su upravo “Metalus” građevinskom bravarijom, a “Metalus” metalne konstrukcije, zbog svog kvaliteta, stabilnosti i preciznosti, predstavljaju siguran oslonac i čvrst temelj postojanosti kako izgrađenih objekata, tako i daljeg razvoja “Metalus”-a.
U našem poslu, pored umešnosti, znanja i strpljenja, potrebna je i kreativnost, koju nastojimo da unesemo u svaki naš proizvod. Dozvolite nam da vam na delu pokažemo zašto skoro deceniju i po napredujemo na tržištu i zašto naši majstori nose epitet umetnika. Dobro došli u svet metala, dobro došli u “Metalus”!
SZR “METALUS” Gallery image 0 SZR “METALUS” Gallery image 1 SZR “METALUS” Gallery image 2
Povratak na listu organizacija