Publikacija
Grocka

“DraGor – Tod” d.o.o.

“DraGor – Tod” d.o.o.

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11309 Leštane, Kružni put br.7 Telefon: 011 / 8065-116 Faks: 011 / 8036-151 E-mail: todorov@eunet.rs Web: www.dragortod.co.rs
NA VISINI ZADATKA

"DraGor-Tod" d.o.o. je preduzeće sa 16 godina dugim iskustvom u proizvodnji građevinske opreme, a od 1996.god. je specijalizovano za proizvodnju univerzalnih građevinskih skela (  “fasadne” skele i “ramovske” skele, idealne za prilagođavanje svakom terenu i fasadne i unutrašnje radove na ravnim površinama ), podupirača raznih dužina i nosivosti, žabica za oplatu, industrijskih ograda, čeličnih konstrukcija, hala,  zaštitnih ograda ( za stepeništa, terase, balkonske ograde.. ), kao i ostalih elemenata koji se koriste u građevinskoj industriji.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi “DraGor – Tod-a” izrađuju se prema gotovim projektima ili u skladu sa porudžbinama klijenata, a njihov sastav ,tehničke karakteristike, brzina montaže i mogućnost jednostavnog transporta, garantuju kako uštedu novca i vremena, tako i bezbednost i sigurnost pri izvođenju radova.
Pored toga, ponuda obuhvata i potrebnu prateću opremu za izvođenje radova u građevinarstvu,  kao što su hidraulične dizalice sa platformama i samohodne platforme,kao i  HTZ oprema (veleprodaja) renomiranih inostranih i domaćih proizvođača.

Univerzalne skele koje predstavljaju zaštitni znak ovog preduzeća, imaju multifunkcionalnu primenu i do sada su svoj kvalitet pokazale i dokazale  prevashodno u građevinarstvu, ali time nije isključena mogućnost primene i u drugim oblastima ( montažne tribine za potrebe sportskih i drugih manifestacija, televizijskih studija...)

“DraGor- Tod” možete pronaći u novosagrađenom poslovnom prostoru u Leštanima i na licu mesta se informisati i upoznati sa svim elementima njegove bogate ponude kao i pogodnostima koje pruža svojim klijentima.

“DraGor – Tod” d.o.o. Gallery image 0 “DraGor – Tod” d.o.o. Gallery image 1 “DraGor – Tod” d.o.o. Gallery image 2
Povratak na listu organizacija