Publikacija
Grocka

“SLAVNIK” d.o.o. “INDIA TOWN”

“SLAVNIK” d.o.o. “INDIA TOWN”

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11307 Ritopek, Smederevski put 1 b Telefon: 011 / 8064-601 Faks: 011 / 8063-701 Web: www.indiashopsrbija.com
INDIJA U BEOGRADU

“Slavnik” sistem je mešovito preduzeće koje se već 16 godina bavi uvozom kvalitetne robe iz Indije i koje danas slovi kao jedna od najvećih VELEPRODAJA odeće, obuće, ukrasnih predmeta i suvenira poreklom iz ove egzotične zemlje.

Garderoba sačinjena od prirodnih materijala: lana, pamuka, svile, žoržeta, viskoze, kašmira i indijskog platna, prilagođena je savremenom evropskom tržištu, ali je istovremeno i sačuvala specifični duh Indije i njene bogate istorije. Tako, U “India TOwn”-u možete pronaći atraktivne “trendi” modele, ali i tradicionalne indijske modele sa etno motivima, kao i eksluzivne večernje koktel haljine koje se savršeno uklapaju sa indijskim nakitom od polu dragog kamenja, školjki, brušenog stakla ili kamilje kosti.

U našoj ponudi su i marame najljupkijih boja i nijansi, od svile ili kašmira, papuče raznih dezena, veliki izbor torbi lako uklopivih za sve ukuse kao i nezaobilazni indijski štapići i suveniri.

Veliki izbor drvenih figurica i ukrasnih predmeta, jastučnice, prekrivači, novčanici i kutijice čine samo deo tog šarenog i misterioznog kolorita koji smo uspeli da prenesemo u naš grad i približimo vam ovu čarobnu zemlju.
Već godinama blisko sarađujemo sa najvećim indijskim proizvođačima odevnih predmeta, obuće, torbica, saronga, marama i nakita,i uvereni smo da ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći ono što najbolje odogovara vašim potrebama. Zato vas pozivamo da posetite neki od naša 4 maloprodajna objekta u Beogradu:

  • “KARAVAN”, Dečanska 5 a (tel.: 3344-152),
  • “RAMAYANA”, Dečanska 5 a (tel:3346-940)
  • “INDIA TOWN”, Mirjevo, Matice srpske 43 l. 27 b (mob: 064 8264-500)
  • “RAMAYANA 2”, Balkanska, Tržni centar Ivanium (tel: 3626-253)

ili da posetite našu veleporodaju, na samo 8 km od centra Beograda, na smederevskom putu 1b.
Obećavamo vam da ćete se i vi zaljubiti u ovu prelepu zemlju i njenu hiljadama godina dugu tradiciju koju smo bar delom uspeli da dovedemo i u naš grad.

“SLAVNIK” d.o.o. “INDIA TOWN” Gallery image 0 “SLAVNIK” d.o.o. “INDIA TOWN” Gallery image 1 “SLAVNIK” d.o.o. “INDIA TOWN” Gallery image 2
Povratak na listu organizacija