Publikacija
Grocka

“TRPČEVSKI”

“TRPČEVSKI”

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11306 Grocka, Bulevar revolucije 52 Telefon: 011 / 8500–930 011 / 8501-360
TRI DECENIJE POŠTOVANjA

Nakon pola veka bavljenja pekarstvom porodice Trpčevski i tri decenije rada porodične pekare u Grockoj, jedno je sigurno - oni znaju svoj posao. A to dobro znaju i verne mušterije koje svakog jutra dan započinju sa nekim od ukusnih i mirisnih peciva
tek izašlih iz vrućih pekarskih peći.

Ukusni i sveži pekarski proizvodi: različite vrste hleba, fini kroasani dostojni najboljih francuskih pekara,mini pizze, rol viršle, koktel peciva, nekoliko vrsta bureka, puter kifle, pite sa mesom, zeljem ili sirom, kao i sve vrsta torti i kolača koje se rade i po porudžbini uz mogućnost dostave za sva vaša slavlja, samo su deo bogatog menija ovih pekarskih majstora.

Od nedavno, prodajni prostor u centru grada smešten u poslovnom “Centru varoši Grocke”, proširen je na 170 m2 i koji zajedno sa terasom od 100 m2 sada može da ugosti i do 80 gostiju. Uz fine pekarske proizvode, sladolede i osvežavajuća pića, ovo je mesto idealno kako za svakodnevni predah i osveženje, tako i za sve manje svečanosti kada poželite da vaši gosti uživaju u prijatnom enterijeru i ukusnom zalogaju.
Pored toga, u proizvodima pekare “Trpčevski” možete uživati i u 3 nova objekta – kod Srednje i Osnovne škole, kao i na Zelenoj pijaci.

“ASTRA” AGENCIJA

Dobro poznajući svoje sugrađane, i njihove potrebe, porodica Trpčevski otpočela je i sa pružanjem neophodnih administrativnih usluga, kao i sa uslugama u oblasti osiguranja.

U agenicji “Astra” u najkaćem roku možete izvršiti registraciju i osiguranje vozila, prenos vlasništva, kao i zaključiti ugovor o osiguranju imovine, životnog osiguranja lica, pod veoma povoljnim uslovima. Tu su i usluge oko kompletiranja i popunjavanja raznih obrazaca ( pasoša, lične karte, vozačkih dozvola.. ) kao i usluge fotokopiranja.

Time ova agencija pruža mogućnost da na jednom mestu i za kratko vreme završite sve formalnosti, štedeći tako i vreme i novac, čime se još jednom pokazuje poštovanje koja ova porodična firma već tri decenije ukazuje svojim sugrađanima.

“TRPČEVSKI” Gallery image 0 “TRPČEVSKI” Gallery image 1 “TRPČEVSKI” Gallery image 2
Povratak na listu organizacija