Publikacija
Grocka

INDUSTRIJA MESA “GD GOLIJA”

INDUSTRIJA MESA “GD GOLIJA”

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11001 Vinča, Profesora Vasića 24 Telefon: 011 / 8066-133 Faks: 011 / 8065-738 E-mail: goliagd@eunet.rs
ZLATNE MEDALjE SA NOVOSADSKOG SAJMA

Vlasnik i osnivač Industrije mesa “GD GOLIJA”, gospodin Dragoljub Gavrilović, još 1983. godine otisnuo se u vode privatnog biznisa. U početku je to bila mala klanica sa dva maloprodajna objekta. Za dve i pol decenije rada ovaj ambiciozni privrednik sagradio je modernu klanicu sa 1500 m2 proizvodno poslovnog prostora, te otvorio više maloprodajnih objekata (Leštane, Vinča, pijaca Dušanovac, Bele Vode, Vidikovac, Đeram pijaca i Bajlonova pijaca).

Stručnjaci ovog kolektiva (veterinari i tehnolozi) u vlastitoj laboratoriji vrše ispitivanja trihinele spiralis metodama veštačke digestije, a bakteriološko-hemijske analize poverene su Centru za ispitivanje namirnica Beograd.

Rad IM “GD GOLIJA” obavlja se po standardima evropske unije te poseduju HACCP sertifikat potpune bezbednosti hrane.

IM “GD GOLIJA” je u mogućnosti da dnevno proizvede 5-6 tona suhomesnatih polutrajnih proizvoda i ima tehnološki zaokružen proces prerade. Vlastitim maloprodajnim objektima, kao i velikom broju objekata širom beogradske regije i cele Srbije, “GD Golija” svakodnevno isporučuje kvalitetno sveže svinjsko, juneće, teleće, jagnjeće, praseće i konjsko meso”. Ono što u IM “GD GOLIJA” posebno ističu, da je 80% proizvodnog programa zasnovano na preradi konjskog mesa.

“Ždrebeća viršla”, “ždrebeći parizer”,”konjska vinčanska salama, “ždrebeći debreciner”, “konjska pikant salama” i drugi proizvodi ove renomirane firme, dobitnici su više zlatnih i srebrnih medalja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu i svakim danom sve više i više se nalazi na trpezi onih koji konzumiraju zdravu hranu.

INDUSTRIJA MESA “GD GOLIJA” Gallery image 0 INDUSTRIJA MESA “GD GOLIJA” Gallery image 1 INDUSTRIJA MESA “GD GOLIJA” Gallery image 2
Povratak na listu organizacija