Publikacija
Grocka

“TAHITI KOMERC”” d.o.o.

“TAHITI KOMERC”” d.o.o.

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11306 Grocka, Bulevar revolucije 268 b Telefon: 011 / 8525-123 063 / 371-836 Faks: 011 / 8525-123 Web: www.tahitikomerc.com
EGZOTIČNA LEPOTA

Leta 2002. godine, u Beogradu, počela je sa radom jedna  firma koja je već samim svojim imenom unela dah svežine na tržište kozmetičkih proizvoda naše zemlje.
Dugogodišnje iskustvo u ovoj zahtevnoj i uvek “osetljivoj” oblasti, sticano u predstavništvima vodećih evropskih kozmetičkih kuća, čelni ljudi kompanije “TAHITI KOMERC” odlučili su da iskoriste i tržištu ponude paletu kvalitetnih,proverenih ali i pristupačnih kozmetičkih proizvoda renomiranih poljskih proizvođača “CAWA LTD” i “UNICOLOR”.  Među njima izdvajamo i preporučujemo:

-“ Make up” ( dekorativnu ) kozmetiku – šminka, lakovi za nokte, ruževi, sjajevi, maskare, tečni puderi, labela i zaštitne kreme, maske za lice, rumenila, muški i ženski parfemi, muški i ženski poklon setovi i dezodoransi... kao i program za depilaciju –“Tanita” kreme i trake za depilaciju lica i tela.

Širenjem kruga poslovnih partnera, i snabdevanjem kako velikih poslovnih sistema, megamarketa i veleprodaja, tako i lanca maloprodajnih objekata,  i apoteka, “TAHITI KOMERC”” je proširio i svoju ponudu, i prvi je tržištu ponudio i jedan sasvim nov proizvod poznatog brenda “PALOMA”:
-Specijalne maske i kreme za relaksaciju ruku i nogu, izrađene u formi “relax rukavica i čarapa” koje će sasvim sigurno, za kratko vreme postati pravi “hit”, kako zbog jednostavne upotrebe, tako i zbog vrhunskih efekata koje postižu.

Komercijala ove uspešne firme “pokriva” celo područje Srbije a sopstvenim vozilima vrši se i efikasna distribucija i dostava u sve gradove širom zemlje.

“TAHITI KOMERC”- poslovni kompleks koji se prostire na 360 m2 poslovnog, izložbenog, kancelarijskog i magacinskog prostora, nalazi se u Bulevaru Revolucije 268 B u Grockoj. Na jednom mestu, komintenti iz cele Srbije imaju mogućnost da se upoznaju sa celokupnom ponudom ovog renomiranog distributera ali i da  završe sve neophodne “formalnosti” koje prate poslovnu saradnju. U 2009.godini uvodimo nove brendove.

Zato, dođite da se upoznamo. Videćete – lepota ima cenu!

“TAHITI KOMERC”” d.o.o. Gallery image 0 “TAHITI KOMERC”” d.o.o. Gallery image 1 “TAHITI KOMERC”” d.o.o. Gallery image 2
Povratak na listu organizacija