Publikacija
Grocka

“LI – KOM” SZGR

“LI – KOM” SZGR

Povratak na listu organizacija
Adresa: Grocka, Bulevar revolucije 268/A Telefon: 011 / 8525-278 Faks: 011 / 8525-278
LEPOTA I POSTOJANOST

Samostalna zanatsko građevinska radnja “Li – Kom”, nastala je 1990. god i za skoro dve decenije postojanja, pozicionirala se kao pouzdan i stalan partner građevinskim “gigantima” kao što su “Ratko Mitrović”, “Neimar” i mnogi drugi. Kvalitet i postojanost “LI –KOM” proizvoda, koji poseduju i odgovarajuće ateste, razlog su što ih danas možemo pronaći u mnogim stambenim i poslovnim objektima kako u Beogradu, tako i celoj Srbiji.

Osnovna delatnost ove uspešne firme je:
  • proizvodnja brušenih, presovanih i livenih elemenata od fabrikovanog betona
  • izrada stepenišnih obloga i ploča od brušenog i nebrušenog materijala
  • izrada kulija ploča različitih dimenzija, boja i oblika, stepeništa, “barok” i “rigole” ploča, cigla x-o ploča..
  • izrada ivičnjaka, rastera, behaton ploča, prozorskih okapnica

Svi proizvodi koji se nalaze u programu i ponudi “Li – Kom”-a, mogu biti izrađeni u različitim bojama, dimenzijama i oblicima, u zavisnosti od želja i potreba kupaca, a veliki broj ljudi iz struke imao je priliku i da se upozna sa ovom bogatom ponudom na sajmovima građevinarstva gde je “LI – KOM” prisutan dugi niz godina.

Ukoliko želite da na licu mesta pogledate celokupnu ponudu ove zanatsko građevinske radnje možete posetiti i njihov poslovni prostor koji se nalazi u Grockoj, u Bulevaru revolucije 268/a. te se na licu mesta uveriti kako majstorskim rukama i uz pomoć najsavremenijih strojeva nastaju savršeni oblici koji su ulepšali životni i radni prostor mnogih naših sugrađana.

“LI – KOM” SZGR Gallery image 0 “LI – KOM” SZGR Gallery image 1 “LI – KOM” SZGR Gallery image 2
Povratak na listu organizacija