Publikacija
Grocka

GRAFIČKO PREDUZEĆE “NOVO DOBA”

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11300 Kaluđerica, Smederevski put 39 G Telefon: 011 / 341–3581 063 / 203-460 Faks: 011 / 341–3581 E-mail: novodoba@kbcnet.co.yu
NOVO DOBA – STARA , DOBRA NAVIKA

Osnovano 1992. godine, grafičko preduzeće “Novo doba” afirmisalo se kao pouzdana i kvalitetna štamparija u oblasti ofset štampe, u formatu B1. Prateći razvoj tehnologije, kao i sve raznovrsnije potrebe tržišta, “Novo doba” danas raspolaže savremenom opremom i iskusnim osobljem, a pored sve traženije digitalne štampe, pruža i usluge pripreme za štampu.

Na desetine hiljada kataloga, postera, knjiga, blokovske robe, kalendara i brošura, za potrebe klijenata iz Beograda i Srbije, rezultat su dve decenije rada “Novog doba”u ovoj zahtevnoj oblasti u kojoj se i najmanja greška primećuje i uzima u obzir prilikom ocene uspešnosti posla.

A da je “Novo doba” uspešno u poslu kojim se bavi, svedoči i sve veća uposlenost njegovih proizvodnih kapaciteta koji se prostiru na 200 m2 poslovnog prostora, kao i potpuna posvećenost i predanost celokupne porodice Škaljac koja je i osnovala i vodi ovo preduzeće.

Dugogodišnje iskustvo, impozantna referentna lista, stalno usavršavanje i primena savremenih metoda u radu,te kvalitet štampe i izuzetna poslovnost, svrstavaju ovu štampariju u jednu od vodećih štamparija na području grada Beograda, koja sa punim pravom zaslužuje da im poklonite svoje poverenje.
GRAFIČKO PREDUZEĆE “NOVO DOBA” Gallery image 0 GRAFIČKO PREDUZEĆE “NOVO DOBA” Gallery image 1 GRAFIČKO PREDUZEĆE “NOVO DOBA” Gallery image 2
Povratak na listu organizacija