Publikacija
Grocka

“MANČES” d.o.o. Privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge

“MANČES” d.o.o. Privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge

Povratak na listu organizacija
Adresa: Vinča, Ladne vode 28; Leštane, Smederevski put 3 D Telefon: 011 / 8066-140 011 / 8035-505
Kada gradite, opremate svoj dom ili želite da sebe i svoje poslovanje predstavite široj javnosti , pozivamo vas da posetite “Mančes”. Ova uspešna firma u svojoj delatnosti objedinjava – usluge u eksploataciji šuma, transport oble građe, primarnu preradu drveta kao i proizvodnju tapaciranog nameštaja.

Moderan i ukusno dizajniran nameštaj možete pronaći u “Mančes” prodajnom salonu nameštaja ( prevoz i montaža obezbeđeni ) , a vi koji tek gradite svoj dom ili poslovni objekat, svakako treba da posetite dobro snabdeveno stovarište građevinskog materijala u okviru kojega se vrši i proizvodnja fert gredica, kao i ispravljanje i savijanje armature.

Za svoje klijente, stovarište “Mančes ” pruža i uslugu prevoza. Štampanje kamionskih cerada, bilborda i panoa, usluga je kojom se zaokružuje bogata ponuda ove firme koja već dugi niz godina posluje u Leštanima i Vinči.
“MANČES” d.o.o. Privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge Gallery image 0 “MANČES” d.o.o. Privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge Gallery image 1 “MANČES” d.o.o. Privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge Gallery image 2
Povratak na listu organizacija