Publikacija
Grocka

SUR “Lovački rog” RESTORAN DOMAĆE KUHINjE

Povratak na listu organizacija
Adresa: Grocka, Smederevski put 30 Telefon: 011 / 850–1261 064 / 565–4037
ČARI DOMAĆE KUHINjE

Restoran “Lovački rog” jedan je od istinskih dragulja ugostiteljske ponude ne samo Grocke, nego i Beograda i nastavak porodične ugostiteljske tradicije, duge gotovo pola veka. Ukusni specijaliteti od sveže divljači ( zec, fazan, srnetina ) spremljeni po tradicionalnim receptima, toplo jagnjeće i praseće pečenje ispod sača i sa ražnja, specijaliteti od rečne i morske ribe, kao i jela po porudžbini, svakodnevno su na bogatom meniju ovog restorana.

Ono što vam svakako preporučujemo su i specijaliteti dalmatinske i slavonske kuhinje – pršuta, kulen, kavurma i kobasice, koje majstori kuhinje “Lovačkog roga” sami proizvode. A domaće vino i rakija namenjeno pravim gurmanima i ljubiteljima i poznavaocima “kapljice”, uz prijatnu i domaćinsku atmosferu, “nateraće” vas da sa svojim prijateljima, poslovnim partnerima ili porodicom, odaberete baš “Lovački rog” kao mesto susreta i uživanja u čarima prave domaće kuhinje.
SUR “Lovački rog” RESTORAN DOMAĆE KUHINjE Gallery image 0 SUR “Lovački rog” RESTORAN DOMAĆE KUHINjE Gallery image 1 SUR “Lovački rog” RESTORAN DOMAĆE KUHINjE Gallery image 2
Povratak na listu organizacija