Publikacija
Grocka

“SEKULIĆ TRANS” Preduzeće za transport, špediciju i usluge

“SEKULIĆ TRANS” Preduzeće za transport, špediciju i usluge

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11309 Leštane, Trifuna Pešića br. 21 Telefon: 011 / 8031-318 Faks: 011 / 8031-466 E-mail: sekulic@gronet.co.yu
BEZBEDNO I U NAJKRAĆEM ROKU

Kada je 1981. godine Mićo Sekulić osnovao samostalnu prevozničku radnju, “vozni park” ove , tada male porodične firme brojao je samo jedan kamion. Dvanaest godina kasnije, radnja prerasta u preduzeće, a danas, 2009. godine, “Sekulić trans” je uspešan prevoznik, specijalizovan za međunarodni transport i špediciju, čija vozila krstare po celoj Evropi, Rusiji, Turskoj, Iranu, Iraku...

Sa 7 novih vozila, renomiranih firmi “Scania”, “MAN”, “Mercedes”, nosivosti 15 – 25 T, kojima upravljaju profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom, “Sekulić trans” je sposoban da odgovori svim zahtevima klijenata i da sve vrste tereta, u dogovorenim rokovima preveze i do najzahtevnijih destinacija.

Potpuna tehnička ispravnost svih vozila, u svakom trenutku, preduslov je kako urednog izvršavanja preuzetih obaveza, tako i brige za sigurnost ljudi i poverene nam imovine. Toj činjenici poklanjamo posebnu pažnju i zbog toga se sva naša vozila gotovo svakodnevno proveravaju u mehaničarskoj radionici “Sekulić trans”-a, gde se nalaze pod budnim okom iskusnih mehaničara, ističu u menadžmentu ove porodične firme.

Put od jednog kamiona, do 3 kamiona “hladnjače” i 4 kamiona “cerade”, od prevozničke radnje do respektabilne firme koja broji 14 zaposlenih, “Sekulić trans” je već prošao. Pred njim su novi putevi, i nova odredišta i ne sumnjamo da će i tamo stići kao i do sada: bezbedno i u najkraćem roku!
“SEKULIĆ TRANS” Preduzeće za transport, špediciju i usluge Gallery image 0 “SEKULIĆ TRANS” Preduzeće za transport, špediciju i usluge Gallery image 1 “SEKULIĆ TRANS” Preduzeće za transport, špediciju i usluge Gallery image 2
Povratak na listu organizacija