Publikacija
Grocka

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO MARKETING I INŽENjERING ”GRAMING”

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO MARKETING I INŽENjERING ”GRAMING”

Povratak na listu organizacija
Adresa: Leštane, Kružni put 1-A Telefon: 011 / 8035-123 063 / 298-478 065 / 2200-296 E-mail: gramingdoo@yahoo.com Web: www.graming.co.yu
GRADIMO POVERENjE

Samostalna građevinska radnja iz koje je nekoliko godina kasnije izniklo preduzeće “Graming”, nastala je pre dve decenije. Bogato radno iskustvo u oblasti građevinarstva, osnivač i vlasnik “Graming”-a, Božidar Đorđević iskoristio je da stvori uspešno preduzeće koje je izgradilo ili učestvovalo u izgradnji mnogobrojnih poslovnih i stambenih objekata kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima i državama.

Osnovna delatnost ovog preduzeća je PROIZVODNjA BETONA I IZVOĐENjE RADOVA U GRAĐEVINARSTVU U OBLASTI VISOKOGRADNjE I NISKOGRADNjE.
Savremena postrojenja fabrike za proizvodnju betona, kapaciteta 24 m3 na sat, kao i poslovna zgrada, nalaze se u Leštanama, na Kružnom putu 1a, a kvalitetno ispunjavanje preuzetih obaveza prema klijentima omogućava i vozni park koga sačinjavaju kamioni za prevoz betona-mikseri, kao i auto pumpe za beton.

Na referentnoj lista “Graming”-a nalazi se veliki broj poslovnih i stambenih objekata, izgrađenih za potrebe fizičkih i pravnih lica, a na ovom mestu pomenućemo samo neke od njih: Benzinska stanica “Pan petrol” – Stara Pazova, spoljno uređenje objekata u Dobropoljskoj ulici u Beogradu, 5000 m2 betonskog platoa i prilaznih saobraćajnica u Makišu za fabriku “Seme – Astra Simit”, benzinska stanica “Jugopetrol” u Novim Banovcima, benzinska stanica “Vrčin 2 EKO YU” kao i veliki broj bazena i sportskih terena širom Beograda.

Dugogodišnje bogato radno iskustv osnivača “Graming”-a, i dve decenije postojanja ove renomirane firme u kojoj je savesno i efikasno izvršenje dogovora sa klijentom osnovno rukovodeće pravilo pri radu, preporuka su da ih posetite i upoznate se sa njihovim proizvodima i uslugama.

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO MARKETING I INŽENjERING ”GRAMING” Gallery image 0 PRIVREDNO DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO MARKETING I INŽENjERING ”GRAMING” Gallery image 1 PRIVREDNO DRUŠTVO ZA GRAĐEVINARSTVO MARKETING I INŽENjERING ”GRAMING” Gallery image 2
Povratak na listu organizacija