Publikacija
Grocka

"METALLINEX"

Povratak na listu organizacija
Adresa: 11309 Leštane, Kružni put 102-104 Telefon: 011/ 8030-300 011/ 8030-240 Faks: 011 / 8030-464 E-mail: ofice@metallinex.co Web: www.metallinex.com

TRIJUMF KVALITETA I LEPOTE

Kada su 1984. godine iz pogona male proizvodne radionice izašli prvi komadi prerađenog lima, niko nije ni slutio da je to tek začetak stvaranja jednog velikog poslovnog trijumfa. Trijumfa koji traje već dve i po decenije i koji je malu radionicu pretvorio u renomirano i uspešno preduzeće, sa imenom prepoznatljivim širom zemlje.

U prvoj deceniji svog postojanja, “Metallinex” je bio prvi i jedini proizvođač metalnog nameštaja u SRJ, prevashodno baštenskog, a danas, pored baštenskog, proizvodi i kućni, restoranski, školski, kancelarijski, kuhinjski i bolnički nameštaj, a oprema i stadione.
Proizvodni program obogaćen je kvalitetnim i moderno dizajniranim drvenim nameštajem koji zbog kvaliteta i cene, ali i poverenja kupaca u ime “Metallinex”, veoma brzo postaje sve traženiji na tržištu.

U ponudi “Metallinex”-a trenutno je preko 400 artikala , a skoro svaki dan iz proizvodnje izlazi neki novi proizvod prepoznatljivih karakteristika. Nameštaj ovog renomiranog proizvođača možete pronaći u u salonima svih većih gradova Srbije , dok se značajan deo izvozi i u većinu zemalja Evropske Unije.

Danas se proizvodni pogoni ove porodične firme prostiru na 5.000 m2, i ona broji 60 stalno zaposlenih radnika, a značajnu poslovnu saradnju ostvaruje i sa 20 kooperantskih pogona. Stalni je i uvek zapaženi učesnik svih značajnijih sajamskih manifestacija, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Dobitnik je priznanja Privredne komore Srbije, Privredne komore Beograda, “Privrednog i ekonomskog centra” Beograd i mnogih drugih.

Nakon podatka da je u proteklih 25 godina “Metallinex” proizveo preko 200.000 komada kreveta za potrebe bolnica, međunarodnih organizacija, MUP-a, Vojske.. moramo da ispravimo konstataciju sa početka teksta: Niko nije ni slutio da je to začetak stvaranja jednog velikog poslovnog trijumfa. Niko, osim osnivača i vlasnika te male proizvodne radionice - gospodina Đure Grubora i njegove supruge Ljubinke, koji i sada uspešno vode ovo renomirano preduzeće.

Povratak na listu organizacija